Kvalitetsstyring

VYBO Electric Norge

Kvalitetsstyring

VYBO Electric er et moderne høyteknologisk energispareselskap som legger stor vekt på kvalitet, miljø, sikkerhet og presisjon og effektivitet av arbeidskraft og energi i produksjonen. Derfor har den en rekke sertifikater og kvalitetskontrollsystemer. Vår prioritet er kvalitetskontroll.

VYBO Electric sertifikater

ISO 9001

ISO 9001 Standard Quality Management System er verdens mest populære kvalitetsforbedringsstandard

ISO 14001

Formålet med ISO 14001 miljøstyringssystemer er å forebygge og planlegge for å redusere miljøpåvirkningen av aktiviteter, produkter og tjenester på organisasjonen.

ISO 45001

ISO 45001-standarden (Occupational Health and Safety Management Systems) er en ny standard og den første internasjonale standarden som spesifiserer krav til styringssystemer for arbeidsmiljø og sikkerhet

ISO 50001

Energistyringssystemer. Energieffektivisering hjelper bedrifter med å spare penger, spare ressurser og forhindre klimaendringer. ISO 50001 oppfordrer organisasjoner i alle bransjer til å bruke energi mer effektivt ved å utvikle et energiledelsessystem.

VYBO Electric ® 

VYBO Electric har et registrert varemerke for merket sitt da selskapet leverer stasjoner over hele verden og er et av de prestisjetunge europeiske merkene.

Handlekurv